Hae meiltä lainaa!

Kirjailija kreditor.fi

Posted on 2017-06-28 13:08:00Jos rahantarve yllättää, ei kannata jäädä laakereilleen lepäämään ja olla tekemättä asian suhteen mitään. On valitettavasti aivan liian helppoa ostaa tarvitsemansa isompi asia esimerkiksi osamaksulla tai vaihtoehtoisesti laskulla ja sitten vähitellen jättää laskuja maksamatta, koska siihen ei kerta kaikkiaan ole varaa. Paljon fiksumpaa onkin rohkeasti myöntää itselleen jo alusta alkaen, ettei itseltä löydy...

Lue lisää

Pikavippi ja joustavasti lainaa

Kirjailija kreditor.fi

Posted on 2017-06-28 12:59:00Pikavippi on ratkaisu moneen kinkkiseen ja kiperään tilanteeseen. Jos autosta puhkeaa yllättäen rengas tai jos joutuu yllättäen maksumieheksi asiassa, johon ei mitenkään ole pystynyt valmistautumaan, on pikavippi yleensä se helpoin ja nopein tapa tuoda tilanteeseen apua. Joskus pikavippi saatetaan ottaa ihan vain siksi, että isommalle rahasummalle sattuu olemaan tiettynä ajankohtana tarve.

Lue lisää

Vertaamalla edullisempi laina

Kirjailija kreditor.fi

Posted on 2017-06-28 11:44:00Sopivan lainan tai luoton löytäminen voi olla joskus haastavaa, sillä tarjolla on valtava määrä erilaisia lainatuotteita. Internetin ansiosta vertailu on nopeaa ja helppoa, mutta toisaalta tarjolla on myös paljon vanhentunutta ja joskus jopa väärää tietoa. Tässä artikkelissa kerromme siitä, miten löydät sinulle sopivimman lainan vertailemalla eri yritysten lainatuotteita.

Lue lisää

Etsi blogista

Blogi kategoriat