Pikavippi netistä - helposti ja nopeasti

Elämä tuo mukanaan yllättäviä tilanteita. Huolellisestakin suunnittelusta huolimatta toisinaan voi tulla eteen tilanne, jossa lisärahoitus on paikallaan. Tällainen tilanne voi syntyä esimerkiksi silloin, kun kodinkone yllättäen hajoaa tai auto kaipaa huoltoa. Myös tavanomaiset kulut, kuten hammaslääkärilasku, voivat kasvaa yllättävän suuriksi ja sen myötä koko kuukausibudjetti menee uusiksi.

Vaikka yllättävä rahantarve osuisikin juuri sinun kohdallesi, ei sinun tarvitse olla huolissasi. Lainan hakeminen on nykyään helppoa ja nopeaa. Voit hoitaa raha-asiasi kuntoon suoraan omalta kotisohvaltasi tai vaikka kesämökiltäsi. Tarvitset vain internetyhteyden ja tietokoneen tai mobiililaitteen. Vertaile lainanantajia sekä heidän ehtojaan ja täytä lainahakemus. Netissä lainaa voi hakea 24 tuntia vuorokaudessa, mutta jos teet hakemuksen palvelun aukioloaikana, saat lainapäätöksen käytännössä heti.

Löydä paras luotonantaja

Netissä toimii suuri määrä palveluntarjoajia, joilla on tarjolla monenlaisia lainatuotteita. Ennen hakemuksen tekemistä eri vaihtoehtoja kannattaa vertailla, sillä eri lainojen kuluissa ja muissa ehdoissa voi olla suuriakin eroja eri yritysten ja lainatuotteiden välillä. Vertailussa kannattaa huomioida kuitenkin se, että vertailet samanlaisia tuotteita. Jos siis etsit pientä, kertaluontoista pikavippiä, joka maksetaan laina-ajan päättyessä kokonaisuudessaan takaisin, älä ota vertailuun mukaan vuosien maksuajalle tarkoitettuja kulutusluottoja.

Mitoita laina omien tarpeidesi mukaan ja arvioi maksukykysi realistisesti. Kuukausibudjettia ei kannata vetää liian kireäksi, sillä usein saattaa tulla eteen yllättäviä menoja, kuten lapsille kutsuja kavereiden syntymäpäiväjuhliin tai rikkinäisiä kenkiä, jotka pitää korvata uusilla mahdollisimman nopeasti.

Miten lainaa sitten voi hakea? Lähes kaikkia nykyajan lainoja voi hakea netissä ympäri vuorokauden. Klikkaa itsesi lainanantajan sivuille, täytä hakemus ja lähetä se. Jos lähetät hakemuksen palvelun aukioloaikana, voit saada lainapäätöksen jo muutamassa minuutissa ja rahat tilillesi lähes yhtä nopeasti. Jos teet hakemukseen yöllä vai viikonloppuisin, joudut todennäköisesti odottamaan lainapäätöksen saamista ainakin seuraavaan aamuun saakka.

Lähtökohtaisesti pikalainoja voidaan myöntää kaikille yli 18-vuotiaille, luottokelpoisille Suomessa vakituisesti asuville henkilöille. Yleensä lainanantajilla on hakijoille muitakin vaatimuksia, esimerkiksi korkeampi ikä tai vakituiset työtulot. Tietoa muista lainoista ja työ- tai muista tuloista saatetaan kysyä hakemisen yhteydessä, ja tyypillisesti hakemukseen tulee liittää palkkalaskelma tai muu todiste tuloista. Hakijan maksukyky voidaan arvioida myös käyttämällä Instantor-palvelua, joka käyttää hakijan tilitietoja analyysin tekemiseen. Vertaile lainatuotteita ja löydä itsellesi sopivin laina netistä.