Pientä käteistä nopeasti

Mehevän hillotolpan ääreen pääsee nyt pikkurahalla

Rikastuminen tuskin on koskaan ollut edullisempaa! Omenapuutakin kannattaa ravistaa siitä kohtaan mistä maukkaat hedelmät irtoavat helpoiten. Rahakin kannattaa ostaa sieltä mistä se tulee nopeasti ja varmasti, ilman sen kummempia kysymyksiä ja kohtuullisin ehdoin.

Joku sitoo itsensä vuosiksi kiinni uppoavaan pankkilaivaan, toinen solmii elinikäisen työsuhteen ja päänsäkin pantiksi siitä että tulevaisuudessa maksukyky säilyy. Eikö vanhat perinteiset kuviot enää maistu? Ei hätää, pienellä vaivalla saat nopeasti lisää käteistä lähes tilille kuin tilille ja johan taas riennot jatkuu ja rokki soi.

Nopeavaikutteiseen ja akuuttiin kassakriisiin voi hyvä hoitomuoto olla ihan vana kätevä pikaluotto, tai pikavippi kuten kansanomaisesti on tullut jo tavaksi sanoa. Sen sijaan että joutuisit hattu kourassa kuulusteluihin pankinjohtajan apulaisen kanssa, selvittämään henkilökohtaisia asioitasi sen pidemmälle, kätevä pikaluotto irtoaa nopeasti kuin kypsät omenat puusta. Muutamalla hiiren huitaisulla tai puhelimen näppäimen painalluksella on hakemus tehty, ja jos on luottotiedot kunnossa ja muutenkin kaikki hyvin, niin kohta kolehti jo kirstuun vilahtaa ja tilillä onkin taas käyttövaraa – ainakin hetken aikaa.

Lainojen kanssa varovaisuus on valttia

Pikaluoton nopea myöntäminen perustuu toisaalta sen pieneen yksikkökokoon, toisaalta riskin minimoimiseen kummankin osapuolen näkökulmasta. Rahoituslaitoksen riskiä madaltaa se, ettei välttämättä tarvitse ryhtyä hankalaan, aikaavievään ja kalliseenkin vakuusjärjestelyyn tai erilaisten takuiden miettimiseen. Toisaalta erilaiset rekisterit ja luottotietojärjestelmät tarjoavat pikaluottojen myyjille hyvät työkalut tehdä lainapäätös nopeasti ja tähän aikaan sopivalla joustavalla tavalla.

Lainan ottajan kannattaa tietysti noudattaa normaalia varovaisuutta, ettei homma lähde lapasesta aivan alkumetreillä. Rahoituslaitos, pienikin, pitää tietysti huolen siitä että pienikin luotto tulee hyvien korkojen kera takaisin – onhan se liiketoimintaa sekin. Kassakriisin hoitamisella kannattaakin asiakkaan nimenomaan pyrkiä kohentamaan tuottavuutta, sillä se on se seikka joka takaa takaisimaksukyvyn ja loistavan tulevaisuuden muutenkin pitkässä juoksussa.

Rahoitusmarkkinat avautuvat ja mahdollisuuksia on

Asiakkaan näkökulmasta rahoitusinstrumenttivalikoiman laajeneminen on vain hyvä asia, kunhan on vain aikaa perehtyä kuhunkin tarjottavaan tuotteeseen. Koko Euroopan laajuiset rahoitusmarkkinat tullevat jatkossakin kehittymään yhä vain joustavampaan ja asiakaslähtöisempään suuntaan. Pienellä pikaluotolla vaikka Portugalista voi tavallinenkin palkansaaja nostaa itsensä hetkessä Euroopan rahoitusmarkkinoiden kärkeen ja pistää kotimaisiin jäyhiin pankkikonserneihin vauhtia ja vipinää.

Terve raha liikkuu ja pistää asioita tapahtumaan yhä vain kiihtyvään tahtiin. Ilman kahisevaa kukkarollakin on orpo olo, eikä ostamisestakaan oikein mitään tule. Jos rahoitusvaikeudet ovat kroonista sorttia, tai muuten on ilmeisenä vaarana, että pikaluotto menee kulutuksen eikä tuotannon tukemiseen, niin silloin kannattaa erityisen tarkkaan laskea että pikaluottotuote on sopivan joustavasti rakennettu ja yksilölliset tarpeet on huomioitu myös takaisinmaksussa. Tässä auttaa tietysti pitkäjänteinen ja hyvin hoidettu asiakassuhde lainan ottajan ja lainatuotteen myyjän välillä.

Kun on laittanut pullat hyvin uuniin ja siemenet syvälle hedelmälliseen maahan, niin kyllä sitä sitten valonsäteitä jossain vaiheessa jokaiseen risukasaankin riittää!