Pikalaina

Nopea helpotus arjen pulmatilanteisiin

Elämässä tulee vastaan kuluja, joihin ei yksinkertaisesti pysty etukäteen varautumaan. Auto tai jokin välttämätön kodinkone voi hajota tai lapsi saattaa tarvita yllättävän kasvupyrähdyksen myötä uusia vaatteita. Toisaalta joskus on myös hauskaa tehdä jotain mukavaa; lähteä äkkilähdöllä etelään aurinkoa tervehtimään tai ostaa uusi sohva tai telkkari. Joskus kiireellisen rahantarpeen syy voi olla myös ikävä ja akuutti, kuten tyhjyyttä huutava jääkaappi, myöhässä oleva lasku, välttämättömät lääkkeet tai rakkaan lemmikin vieminen eläinlääkäriin.

Löydä paras luotonantaja

Lainan tarpeen suuruus vaihtelee

Näihin kuluihin tarvittava summa on joskus pieni, joskus taas suurempi. Mutta mistä saada lainaa, mikäli pankkitilillä ei juuri nyt ole riittävästi katetta? Kavereilta ja sukulaisilta kysyminen on kiusallista, eikä heilläkään välttämättä ole juuri sillä hetkellä ylimääräistä. Pankkien lainapäätöksissä kestää yleensä varsin pitkään ja usein ne vaativat myös neuvotteluja sekä selvityksen lainan kohteesta. Lisäksi pankit voivat myös vaatia vakuuksia tai ainakin asiakkuutta kyseisessä pankissa.

Pikalaina voi tuoda nopean helpotuksen taloudellisiin vaikeuksiin

Vastaus näihin ongelmiin on pikalaina, joka on joustava tapa hankkia pelivaraa taloudenhoitoon. Ei olekaan ihme, että pikalainasta on tullut yhä suositumpi lainamuoto, joka on tullut tutuksi jo monelle suomalaiselle. Sille kannattaa antaa mahdollisuus juuri lainaamisen joustavuuden ja helppouden takia. Myös aihetta koskevat säädökset ja lait ovat tiukentuneet, minkä takia asiakkaan oikeudet ja turvallisuus ovat parantuneet aiemmasta.

Pikalaina on mahdollista saada todella nopeasti. Hakuprosessi kestää vain muutamia minuutteja ja hakemuksen voi tehdä vaikka kännykällä. Kyse on vain yhden lomakkeen täyttämisestä, puhelinsoittoja tai neuvotteluja ei tarvita, eikä kukaan kysy syytä lainalle; lainan hakeminen on siis mahdollisimman stressitöntä ja nopeaa. Hakemuksia otetaan vastaan vuorokauden ympäri ja ne käsitellään niin nopeasti kuin mahdollista aina kun asiakaspalvelu on auki. Hyväksytyt lainat maksetaan välittömästi kaikkien pankkien tileille.

Kuka voi saada pikalainaa ja miten paljon?

Lainaa voi saada kuka tahansa täysi-ikäinen, Suomessa pysyvästi asuva henkilö. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita. Aiempaa useammalla ihmisellä on siis mahdollisuus ottaa pikalaina. Suuria tuloja, omaisuutta tai edes luottotietoja ei välttämättä tarvita.

Summat, joita pikalainalla voi saada, vastaavat ihmisten hyvinkin erilaisiin lainatarpeisiin. Näin ollen lainaa on mahdollista saada sadasta eurosta aina 50.000 euroon asti; pikalaina kattaa siis monipuolisesti kassavajeet jokapäiväisistä hankinnoista suuriinkin rahantarpeisiin. Sinä valitset, paljonko luottoa tarvitset.

Korot ovat pikalainoissa hieman pankkien kulutusluottoja kalliimmat, mutta toisaalta koska kyse on nimensä mukaisesti lyhyestä lainasta, eivät maksut ehdi nousta kovinkaan korkeiksi eikä pikalainassa sitouduta pitkiin maksusuunnitelmiin vaan velka hoidetaan pois päiväjärjestyksestä nopeasti: yleensä jo viikoissa, mutta viimeistään kuukausissa.

Tämä lainamuoto on yksinkertainen ja läpinäkyvä luottomahdollisuus. Saat tietää lainan kustannukset ja takaisinmaksun aikataulun etukäteen ja hyväksytty lainapäätös on myös suhteellisen helppoa saada, varsinkin jos luottotiedot ovat kunnossa, joskaan tämäkään ei täysin mitätöi mahdollisuuksiasi saada lainaa. Joten oli syy sitten pienempi tai suurempi, kannattaa rohkeasti lähteä kokeilemaan pikalainan mahdollisuuksia!