Lainalaskuri netissä

On tärkeää mitoittaa myös oma laina-aika optimaalisella tavalla. Myös tässä asiassa lainalaskuri on erinomainen apuväline. Halutessasi laskea lainan laina-ajan syötä ensin lainasi kuukausierä sille varattuun laskurin kenttään. Syötä tämän jälkeen lainamäärä, korko sekä marginaali ja laske suunnittelemasi lainan laina-aika.

Laina Laskuri

Anna lainaehdot.


Lainan määrä ( € )

Vuotuinen korko ( % )

Takaisinmaksuaika ( Vuotta )


Kuukausimaksu

Koko maksu

Korko yhteensäHuomaa tämä on vain esimerkki, joka antaa sinulle arvion riippuen yllä olevasta lomakkeesta antamastasi tiedoista.

Lainalaskuri - Asuntolainalaskuri netissä

Oletko harkinnut asuntolainan ottamista? Asunnon ostaminen on useimmille meistä elämän arvokkain hankinta. Tästä syystä asunnon ostamista ja lainanottoa kannattaakin harkita erityisen tarkkaan. Netistä löytyy onneksi asuntolainalaskuri, joka auttaa sinua ottamaan juuri omiin tuloihisi ja menoihisi sopivan asuntolainan. Tällä sivulla kerromme lisää tästä erinomaisesta työkalusta, johon jokaisen asuntolainaa suunnittelevan kannattaa tutustua.

Löydettäisiin paras luotonantajalle

Voit laskea asuntolainalaskurin avulla sinulle sopivan kuukausierän

Käyttämällä netistä löytyvää näppärää lainalaskuria, voit laskea sinulle sopivan kuukausierän. Syötät laskuriin vain lainamäärän, koron, marginaalin sekä laina-ajan, minkä jälkeen laskuri laskee asuntolainasi kuukausierän. Tämä on erityisen tärkeää, koska liian suuri kuukausierä laittaa helposti taloutesi liian tiukkaan tilanteeseen, minkä johdosta saatat ajautua jopa taloudellisiin vaikeuksiin. Onkin tärkeää miettiä, onko kuukausierä sellainen, että sinun tuloillasi ja menoillasi taloudenpitoosi jää vielä liikkumavaraa erilaisia yllättäviä tilanteita varten. Mieti esimerkiksi, pystytkö maksamaan lainasi kuukausierän siinäkin tapauksessa, että joku perheenjäsenistäsi sairastuu tai joudut tekemään autoosi tavallista suuremman remontin?

Omaa taloutta ei kannata vetää liian tiukoille asuntolainan vuoksi, vaan rahaa pitää jäädä muuhunkin. Toisaalta taas ei kannata suosia liian pientäkään kuukausierää, koska tämä tarkoittaa tavallista pidempää laina-aikaa, mikä taas tavallisesti nostaa lainasta maksettavan kokonaiskoron määrää. Sopivan kuukausierän pohtiminen onkin toisinaan yllättävän vaikeaa, minkä vuoksi onkin hyvä käyttää lainalaskuria apuvälineenä.

Voit laskea asuntolainalaskurin avulla sinulle sopivan lainamäärän

Asuntolainalaskurin avulla on helppoa laskea myös sinulle sopiva lainamäärä. Mieti aivan ensimmäiseksi kuinka suuren kuukausierän pystyt maksamaan ilman että oma taloutesi menee liian tiukaksi ja että siihen jää myös liikkumavaraa yllättävien tilanteiden varalle. Jos esimerkiksi olet sitä mieltä, että pystyt maksamaan 700 euron kuukausierän melko vaivattomasti, syötä tämä luku lainalaskurin sille varattuun kenttään. Täytä tämän jälkeen laskuriin korkoprosentti, marginaali sekä laina-aika ja anna laskurin laskea sinulle sopiva lainamäärä.

Asuntolainalaskurista on suora linkki asuntolainan hakemista varten

Laskettuasi sinulle sopivan lainamäärän, kuukausierän sekä laina-ajan, on aika kilpailuttaa asuntolainat. Asuntolainalaskurista on suora linkki sivulle, jonka avulla asuntolainan kilpailuttaminen tapahtuu erittäin näppärästi. Voit hakea itsellesi joko uuden asuntolainan tai kilpailuttaa jo olemassa olevan asuntolainasi marginaalin. Palvelun kautta asuntolainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja pankit tekevät sinulle lainatarjouksen tai kutsuvat henkilökohtaisesti käytävään lainaneuvotteluun. Saat yhteydenoton jo muutaman arkipäivän sisällä lainahakemuksen täyttämisestä.

Pankkien tekemien lainatarjousten vertaileminen on helppoa, mutta vaatii toki hetkisen perehtymistä. Pelkästään asuntolainan hintojen vertailu ei riitä, vaan kannattaa vertailla myös lainojen ominaisuuksia, palvelun nopeutta sekä toisinaan jopa palvelun ystävällisyyttä tai muita seikkoja, joita pidät itse erityisen tärkeinä. Asuntolainaa voi saada perinteisen asunnon ostamisen lisäksi myös asunnon korjaamista tai rakentamista varten. Myös asumisoikeusasunnon ostamista varten on mahdollista hakea asuntolainaa. Asuntolainoja on myös tarjolla eri tyyppisinä. Perinteisen asuntolainan lisäksi tarjolla on esimerkiksi ensiasunnon ostamista varten suunniteltuja ASP-lainoja.